Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 Με μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση παραλάβαμε χθες το πρώτο αμαξίδιο για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

 Ο σύλλογος Γλαύκα Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με το σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής συγκεντρώνοντας για πολλοστή φορά πλαστικά καπάκια με την υποστήριξη του Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας προσέφερε στον Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας ένα αμαξίδιο για τις ανάγκες των επισκεπτών που προσέρχονται στο πάρκο και αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της δράσης αυτής.

 Ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή, στο πάρκο μας ήδη έχουν εγκατασταθεί τρία σημεία (Κράκαρη-Σιλό-Λιπάσματα) συγκέντρωσης καπακιών. Στα πλαίσια της ανακύκλωσης δίπλα στον κάδο για τα καπάκια, υπάρχει η δυνατότητα συλλογής πλαστικών φιαλών για ανακύκλωση. Η προσπάθεια για ανακύκλωση στην πηγή συνεχίζεται, ήδη δεκάδες κιλά καταλοίπων του καφέ και των φρέσκων φρούτων καταλήγουν σε καφέ κάδο βιοαποβλήτων, που έχει τοποθετηθεί πίσω από τα αναψυκτήρια.

ανακ2                      ανακ3                               ανακ4       

                                                                                                ανακ5