Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟ»

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟ»

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό το «Χαμόγελο το Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό», διοργανώνει δωρεάν Ολιστική Δράση Πρόληψης για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, από 3-7 Απριλίου 2023 και ώρες 09:00 έως 19:30 στην πλατεία Κύπρου (έναντι δημαρχείου).

Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τρεις παρεμβάσεις που θα αφορούν: 1) Δράσεις εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. 2) Προληπτική οδοντιατρική εξέταση για παιδιά. 3) Εθελοντική αιμοδοσία.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα υλοποιηθούν στην κινητή μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από ειδικούς του Οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί 5 &6 Απριλίου στην κινητή μονάδα ΟΔΥΣΣΕΑΣ με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικό». Τέλος, η δράση προληπτικής οδοντιατρικής εξέτασης για παιδιά θα πραγματοποιηθεί στο κινητό Πολυιατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» του Οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την εθελοντική συμμετοχή οδοντιάτρων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και στα τηλέφωνα που αναφέρονται ανά κατηγορία δράσης στο έντυπο πρόσκλησης.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΡΙΛ 23 page 0001 min

A ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ψ

 

640px Το Χαμόγελο του Παιδιού λογότυπο

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

ESPA PERIFERIAKO

Kentro Koinotitas