Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεσμεύσεις για την άμεση αναβάθμιση του συγκοινωνιακού δικτύου στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Σε θετικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή με τον    κ. Χατζηεργάτη Νικόλαο, διευθυντή του γραφείου του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Με κεντρικό θέμα την αναβάθμιση του συγκοινωνιακού δικτύου και την αντιμετώπιση των ελλείψεων του, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής έθεσε την άμεση ανάγκη επίσπευσης των έργων για τη διέλευση του ΜΕΤΡΟ, του προαστιακού, καθώς και την επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 872 που διέσχιζε τη λεωφόρο Σχιστό και το Νεκροταφείο, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τη μετακίνηση τους.

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής αναφέρει σχετικά: "Επισκεφθήκαμε το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων για να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους φορείς και να ζητήσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται την έναρξη των εργασιών που θα διασφαλίσουν στην πόλη μας ένα άρτιο και υπερσύγχρονο συγκοινωνιακό δίκτυο. Υπήρξαν δεσμεύσεις από τους επιτελείς του Υπουργείου, ώστε τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας να αντιμετωπιστούν ΑΜΕΣΑ.. Ο αγώνας μας για μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ στην πόλη μας συνεχίζεται πιο δυναμικά."

Τον Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή, πλαισίωσαν ο κ. Λάλος Κανέλλος, «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και η κ. Ελένη Δαβγιώτη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο στον τομέα της συγκοινωνίας.