Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ του Αλέκου Χρυσοστομίδη

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ του Αλέκου Χρυσοστομίδη

Αναμνήσεις ενός Θεατρίνου τιτλοφορείται η εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Πειραιώτη θεατράνθρωπο, λογοτέχνη και ποιητή Αλέκο Χρυσοστομίδη,  που διοργανώνεται από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου- Κερατσίνι).

Στην πολύχρονη πορεία του στο θέατρο ο Αλέκος Χρυσοστομίδης, έδωσε το καλύτερο εαυτό του και υπηρέτησε με ήθος το θεατρικό σανίδι και συνέλαβε ουσιαστικά στην εξέλιξη του θεάτρου! Μέσα από την εκδήλωση αυτή, θα παρουσιαστούν στους παρευρισκόμενους ανάγλυφα οι αναμνήσεις του θεατρίνου Αλέκου Χρυσοστομίδη που έβαλε το δικό του λιθαράκι στο οικοδόμημα που ονομάζεται ΘΕΑΤΡΟ.

Από αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι αγαπητοί συνάδελφοι του  Αλέκου Χρυσοστομίδη, η θεατρική του οικογένεια που τόσο χρόνια τον στηρίζει. Έτσι λοιπόν κοντά του θα είναι οι ηθοποιοί Γιώργος Γεωγλερής, Σόφη Ζαννίνου, Μάρθα Καραγιάννη, Καίτη Παπανίκα, Ελπιδοφόρος Γκότσης, Ματίνα Καρρά, Σοφία Ολυμπίου και  Παύλος Ροδιτάκης, που θα διαβάσουν αποσπάσματα από θεατρικούς μονολόγους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο θεατράνθρωπος κ. Αλέκος Χρυσοστομίδης και η λογοτέχνης κ. Κική Κοκκίνου.

Με ήθος και συνέπεια ο Αλέκος Χρυσοστομίδης εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια για το θέατρο. Ήταν ένας ακούραστος εργάτης του θεάτρου, που μοναδικό του μέλημα ήταν να παρουσιάζει στο κοινό σημαντικές παραστάσεις, τόνισαν ο Δήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το συγκρότημα του συνθέτη Γιώργου Λιάρου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ