Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου την Πέμπτης 27 Νοεμβρίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», με θεατρική παράσταση από την Περιφερειακή Εταιρεία της Πορτουγκέσα «Μόνιμο Θέατρο της Πορτουγκέσα» της Βενεζουέλας

Πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου  την Πέμπτης  27  Νοεμβρίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης»,  με θεατρική  παράσταση από την Περιφερειακή Εταιρεία της Πορτουγκέσα «Μόνιμο Θέατρο της   Πορτουγκέσα» της Βενεζουέλας

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής του πολιτικής και σε συνεργασία με την πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, φιλοξένησε τη Θεατρική παράσταση «Συνταξιδιώτες», του Κάρλος Γκοροστίσα σε απόδοση του Ανίμπαλ Γκρούν και σε σκηνοθεσία Του Κάρλος Αρρόγιο .
Σε ένα κατάμεστο θέατρο, οι ηθοποιοί Anibal Grunn, και Willfredo Perasa παρουσίασαν, μέσα από ένα ξεχωριστό έργο την θεατρική τους κουλτούρα γεμίζοντάς μας συναισθήματα αγάπης , φιλίας, ψυχικής δύναμης, αλλά και διοχετεύοντάς μας διαχρονικές κοινωνικές αξίες .


1

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βρεττάκος και ο Πρέσβης της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα κ. Farid Fernades, τόνισαν την αξία της επαφής των ανθρώπων μέσα από τον Πολιτισμό , ενώ στάθηκαν στους κοινούς αγώνες για την ελευθερία που ενώνουν τις δύο χώρες.

Η χτεσινή συνάντηση αποτελεί την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου μας και της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς του κοινωνικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης, την υπεύθυνη Πολιτισμού κα. Ασντίρις Κιντάνα καθώς και όλους τους εργαζόμενους της Πρεσβείας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ