Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Εκδήλωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Εκδήλωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση  του καρκίνου του μαστού
Με θέμα την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και o Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών “Άλμα Ζωής” διοργάνωσαν με επιτυχία την επιστημονική εκδήλωση, την Τετάρτη 18 Μαΐου στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης.

 

Κεντρικοί ομιλητές, ο επίκουρος καθηγητής χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής Α’ Χειρουργικής Νοσοκομείου “Υγεία” αναφέρθηκε στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και στη σημασία της συστηματικής άσκησης και αυτοεξέτασης, η Χριστίνα Μίτση, ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής” αναφέρθηκε στους ανασταλτικούς παράγοντες της πρόληψης και οι κυρίες Νίνα Αμηρά και Ελένη Καλαμάρη, πάσχουσες της ασθένειας οι οποίες θέλησαν να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία με τη νόσο και τον τρόπο που τη βίωσαν.

 Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε όλοι εδώ σήμερα κοντά μας και ελπίζουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση να φύγουμε πιο σοφοί και πιο υπεύθυνοι για θέματα που αφορούν την υγεία μας.

 Η κυρία Γεωργακοπούλου πήρε το λόγο για να καλωσορίσει όλους τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους και εισηγητές της ημερίδας και δήλωσε: «Η πρόληψη και η διάγνωση είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Δυστυχώς τα ποσοστά εμφάνισης της νόσου δεν μας αφήνουν περιθώρια να την αγνοούμε. Σκοπός μας σήμερα είναι να προβάλουμε τη σημασία της πρόληψης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επίτιμους καλεσμένους που ήρθαν εδώ για διαφωτίσουν όλους μας, γυναίκες και άντρες, μεταφέροντας μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.»

  Συντονίστρια της συζήτησης ήταν η κυρία Ελένη Λέκα, κοινωνική λειτουργός του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».
επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας