Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Όλοι μαζί για μια πιο καθαρή πόλη

Όλοι μαζί για μια πιο καθαρή πόλη

Γεύμα στους εργαζόμενους της καθαριότητας παρέθεσε ο αντιδήμαρχος

κ. Νίκος Οικονομάκης


Ο καθημερινός αγώνας για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, δίνεται από τη Δημοτική Αρχή και από τους εργαζομένους του Δήμου που μοχθούν για την εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών.

Ο αντιδήμαρχος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Νίκος Οικονομάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει για την προσφορά τους, τους εργαζομένους που ανήκουν στον τομέα της ευθύνης του, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους την Παρασκευή 20 Μαΐου, στο Δημοτικό Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Σελεπίτσαρι.

Σε αυτή τη ζεστή βραδιά από άποψη διάθεσης και συνάμα δροσερή από το μαγιάτικο αεράκι, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και ο  Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης βράβευσαν δύο εργαζόμενους του Δήμου που μετά από πολλά χρόνια προσφοράς συνταξιοδοτήθηκαν.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας ανέφερε: «Είναι αξιοσημείωτη η προσφορά των εργαζομένων του Δήμου στον καθημερινό αγώνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Γνωρίζετε ότι είμαι αυστηρός στην τήρηση των υποχρεώσεων των εργαζομένων στη θέση ευθύνης τους. Χρειάζεται από όλους μας εργατικότητα και υπευθυνότητα για να είμαστε συνεπείς στις απαιτήσεις των καιρών. Εύχομαι σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους υγεία και ευτυχία και υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις».

Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση τόνισε: «Στη μάχη που δίνεται για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν από το παρελθόν, η Περιφέρεια και ο Δήμος Κερατσινίου διατηρούν μια πολύ καλή συνεργασία.». Με τον τρόπο αυτό προλόγισε, την από κοινού με τον Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή πρώτη δημόσια ανακοίνωση ότι το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, αφού υπάρχουν όλες οι σχετικές μελέτες, άδειες, κονδύλια και φυσικά έχει ήδη γίνει προετοιμασία και χωροθέτηση του οικοπέδου που θα ανεγερθεί.

Ακολούθως ο Αντιδήμαρχος και οικοδεσπότης της βραδιάς κ. Νίκος Οικονομάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δικό μας όραμα για την πόλη είναι η Δημοτική Αρχή, οι εργαζόμενοι του Δήμου και οι ενεργοί πολίτες να δίνουν κοινούς αγώνες για ένα καλύτερο Κερατσίνι και μια καλύτερη Δραπετσώνα. Άλλωστε όταν ονειρευόμαστε όλοι μαζί, κάνουμε τα όνειρα οράματα για έναν καλύτερο κόσμο. Μαζί δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για το περιβάλλον, την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, τις καθημερινές τους ανάγκες, με γνώμονα την ισοπολιτεία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Όλοι εσείς πολύτιμοι συνεργάτες σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα της καθημερινότητας, έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας και σας ευχαριστώ θερμά.»

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας