Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Μπαίνει σε εφαρμογή το νέο σχέδιο για την καθαριότητα

Μπαίνει σε εφαρμογή το νέο σχέδιο για την καθαριότητα

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: «Αλλάζουμε με προγραμματισμό και σταθερά βήματα την ποιότητα της ζωής μας.»

 

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών καθαριότητας στην πόλη μας και τη βελτίωση των συνθηκών, οι οποίες αφορούν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής προχώρησε η Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα, προγραμματίστηκε και υλοποιείται ήδη η απολύμανση και το ασβέστωμα όλων των σημείων στα οποία έχουν χωροθετηθεί και τοποθετηθεί κάδοι καθαριότητας και ανακύκλωσης στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός μέτρου το οποίο αποσκοπεί στον περιορισμό των προβλημάτων που συχνά προκύπτουν ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία κατά την οποία παρουσιάζονται συχνά δυσλειτουργίες στην αποκομιδή των απορριμμάτων εξαιτίας των συχνών παύσεων της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Λιοσίων και του ΣΜΑ Σχιστού.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής προχωρούν στην εφαρμογή ενός συνολικότερου σχεδιασμού για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συγκεκριμένων δυσλειτουργιών οι οποίες αν και εξωγενείς, αντικειμενικά συντελούν αρνητικά στο επίπεδο της παροχής υπηρεσιών καθαριότητας στο Δήμο μας.

«Το συγκεκριμένο μέτρο, συνιστά έναν κρίκο –σημαντικό σε κάθε περίπτωση- μιας συνολικότερης προσπάθειας στην οποία εξίσου μεγάλη σημασία έχουν η συμμετοχή των δημοτών και η συνεργασία τους με τη Διεύθυνση καθαριότητας, τους εργαζομένους και τη Διοίκηση του Δήμου», δήλωσε ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής ζητώντας την εντατικοποίηση των προσπαθειών όλων για μια καθαρή πόλη με καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της.

 

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας