Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας

8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών  του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης. Μαθητικές ομάδες από 14 δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, κάτω από την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους, παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με χορούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδος.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, συναντήθηκε ο παιδικός ενθουσιασμός με τη συγκίνηση των μεγαλυτέρων, ενώ διάχυτη ήταν η ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δηλώνοντας: «Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή αναπτύσσουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας. Σαν Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνέχιση της λαϊκής μας παράδοσης από τη νέα γενιά, γι΄ αυτό πιστεύουμε στη συνέχιση των μαθητικών φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Δήμο μας. Η πολιτιστική λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης ωθεί τους όπου γης πολίτες στην απομόνωση και στην αλλοτρίωση. Ο ελληνικός πολιτισμός σημαίνει φως, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ζωή. Των Ελλήνων οι κοινότητες οφείλουν να αντιστέκονται περισσότερο σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Τιμώντας την ουσία της Εθνικής μας Επετείου, διατηρώντας και μεταλαμπαδεύοντας από γενιά σε γενιά τις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες του πανανθρώπινου πολιτιστικού μας ιδεώδους.»

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας