Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Οι νέοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας βάζουν καλάθι στη ζωή

Οι νέοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας βάζουν καλάθι στη ζωή

Τουρνουά Basket 3 on 3

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Basket 3 on 3 που διοργανώθηκε το διήμερο 28-29 Μαΐου, από τον Δήμο Κερατσινίου –Δραπετσώνας και τη ΔΗΚΕΠΑΚ, σε συνεργασία με την Ελληνική  Ομοσπονδία  Καλαθοσφαίρισης.

Περίπου 350 παιδιά, από τις ακαδημίες ομάδων της ευρύτερης περιοχής, συμμετείχαν με ενθουσιασμό  στη διοργάνωση, δείχνοντας τη μεγάλη τους αγάπη για το μπάσκετ.

Στην τελετή λήξης, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κύριος Λουκάς Τζανής, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΚ κ. Πρόδρομος Γιαννακίδης και ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Πανελληνίου, Μανώλης Παπαμακάριος, που  απένειμε  μετάλλια  στους επιτυχόντες,  τονίζοντας τους πως ο μοναδικός τρόπος επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά. Στον διεθνή άσο, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για τις επιτυχίες και την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό από το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης, ο Κύριος Τζανής δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό που πρέπει να παράξουμε σήμερα, και αυτό δεν είναι άλλο από  ενεργούς πολίτες με κάθε τρόπο.  Τα αθλητικά σχολεία και τα αθλητικά σωματεία δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δημιουργούν ενεργούς πολίτες που γαλουχούνται στα πανανθρώπινα ιδεώδη, στις πανανθρώπινες αρχές και αξίες του αθλητισμού. Γνωρίζετε ότι υπηρετώ το άθλημα 10 χρόνια περίπου, από τη θέση του προέδρου ενός ιστορικού σωματείου εδώ στην πόλη του Κερατσινίου-Δραπετσώνας και όλοι εμείς οι αθλητικοί παράγοντες αλλά και σαν Δήμαρχος, πιστεύω ότι μέσα από τον αθλητισμό, αλλά και μέσα από αυτό το σχολείο, αυτή τη διαδικασία, τα παιδιά μας που είναι το μέλλον της πόλης θα γίνουν καλύτερα, άρα θα μας δώσουν μια καλύτερη πόλη αύριο.»

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας