Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Εαρινοί Κολυμβητικοί Aγώνες

Εαρινοί Κολυμβητικοί Aγώνες

Υγεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός

Mε απόλυτη επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν  στο Δημοτικό Κλειστό  Κολυμβητήριο, οι Εαρινοί Κολυμβητικοί Αγώνες Παιδικών Τμημάτων  το διήμερο της Πέμπτης  και Παρασκευής 27 και 28 Μαϊου. Το τρίπτυχο Υγεία –Αθλητισμός –Πολιτισμός  ήταν το σύνθημα που επικράτησε με  τον αριθμό των  600 παιδιών, που συμμετείχαν στους αγώνες, να είναι πραγματικά εντυπωσιακός και να καταδεικνύει  για ακόμα μία φορά  το πόσο η νεολαία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό  και μακριά από διάφορες κακές συνήθειες.

Το παρών στην τελετή έναρξης των αγώνων έδωσαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, ο Αρχιμανδρίτης πανοσιολογιότατος Ιουστίνος Τσιριτάκης,  οι Βουλευτές Β’ Πειραιά  Δημήτρης Λιντζέρης (ΠΑΣΟΚ) και Αναστάσιος Νεράντζης (Νέα Δημοκρατία),  η  Αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής και  Περιβάλλοντος κ. Βάνα Δατσέρη, η αντιπρόεδρος  της ΔΗΚΕΠΑΚ, κ. Λέτα Γαβαλά, ο ΓΓ’ της ΔΗΚΕΠΑΚ Νίκος Νεαρχάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μαρία Μαίλη,  Σταματούλα Τσατσάνη, Ζαχαρίας Ζούπης, η πολιτευτής Κυρία Μπαρμπαγιάννη όπως και οι κ.κ. Νίκος Καρανικόλας, τμηματάρχης αθλητισμού στο Πολεμικό Ναυτικό, Σπύρος Ανδρεόπουλος, τμηματάρχης αθλητισμού στο ΑΣΑΕΔ, Αριστείδης Παπαμιχαήλ αντιπρόεδρος Αθλητικού οργανισμού Δραπετσώνας, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Παντελής Ζουμπούλης, η αντιδήμαρχος Κυρία Παναγιώτα Βοιδονικόλα, ο Αντιδημαρχος αθλητισμού Νικαιας-Ρεντης κ. Σπυρος Νικολάκης.  Επίσης  με την παρουσία τους την τελετή έναρξης  τίμησαν οι  Πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας Τάσος Αριστειδόπουλος,  ο Άκης  Λογοθέτης Τιμ μάνατζερ στο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, ο γγ του Ερασιτέχνη  Εθνικού, Γιώργος Τσάλτας  καθώς και η κ.  Χαιροπούλου, Μέλος της ΚΟΕ.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η διοίκηση του Δήμου έχει ως άμεση προτεραιότητα της τον αθλητισμό. Φιλοδοξούμε στο να εργαστούμε από κοινού, ώστε να φέρουμε στο δρόμο του αθλητισμού όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μέσα από την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των ακαδημιών των συλλόγων.  Εσείς, τα νέα παιδιά, είστε το μέλλον της πόλης μας αλλά και της Ελλάδας.»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΚ κ. Πρόδρομος Γιαννακίδης  υποστήριξε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε τόσα πολλά νέα παιδιά  να βρίσκονται εδώ κοντά στον αθλητισμό  και την ευγενή άμιλλα. Όπως ανέφερε και  ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Τζανής, στόχος είναι η ανάδειξη παιδιών μέσα από τις ακαδημίες των συλλόγων του Δήμου μας και πραγματικά δουλεύουμε πολύ  σε αυτό το κομμάτι. Από κει και πέρα, θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα όσον αφορά στο Κολυμβητήριο. Μία από τις πρώτες προτεραιότητες είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κολυμβητηρίου με την τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών στην οροφή και τη στέγη,  γεγονός που θα εξοικονομήσει ρεύμα με αποτέλεσμα τα χρήματα που κερδίζουμε να δοθούν στην αναβάθμιση υπηρεσιών. Θα προχωρήσουμε επίσης στη Στεγανοποίηση της οροφής, παράλληλα θα υπάρξουν προγράμματα μαζικού αθλητισμού για εγκύους, ενώ θα υπάρξει και δημιουργία ομάδας Πόλο. Επίσης στα άμεσα σχέδια μας είναι η κατασκευή πισίνας για μωρά (Μπέιμπι Σουίμινγκ), ενώ προχωρούμε και στην πρόσληψη ειδικού διατροφολόγου που θα βοηθάει τους  αθλητές.»

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας