Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Τρία έργα πνοής αναβαθμίζουν τη ζωή σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα

«Πράσινη Ζωή στην Πόλη»

Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Πράσινη Ζωή στην Πόλη», υπόσχονται ριζική αναμόρφωση περιοχών που έμειναν εκτός αναπτυξιακού σχεδιασμού τα προηγούμενα χρόνια, με περισσότερο πράσινο, αναπλασμένες παιδικές χαρές, χώρους περιπάτου, ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού.

«Με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, προχωράμε σε έργα πνοής που αλλάζουν τη ζωή μας και αναβαθμίζουν την ποιότητά της. Η δημοτική μας αρχή θα παρακολουθεί από κοντά την εκτέλεση των εργασιών για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Διαβεβαιώνουμε τους συνδημότες μας ότι οι αναπλάσεις θα προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς ώστε να παραδοθούν στην ώρα τους αυτά τα τρία μεγάλα έργα» δήλωσε ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής.

«Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να δρομολογήσουμε όλα τα έργα που έχουμε σχεδιάσει και τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα αναβαθμίσουν το αστικό περιβάλλον» υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος Βάνα Δατσέρη.

Ο προϋπολογισμός των έργων στο Κερατσίνι ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ και του έργου στη Δραπετσώνα στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα τρία έργα του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007 - 2013 (ΕΣΠΑ) εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης και περιλαμβάνουν εκτεταμένες αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων που θα δώσουν ανάσα στις περιοχές της Ευγένειας και της Αμφιάλης στο Κερατσίνι, καθώς και στις οδούς 25ης Μαρτίου και Βασιλειάδη οι οποίες γειτνιάζουν με τη Λιμενοβιομηχανική ζώνη της Δραπετσώνας.

Ειδικότερα, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τις αναπλάσεις πλατειών, παιδικών χαρών, τη φύτευση δέντρων, την ανακατασκευή πεζοδρομίων, τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων, χώρων περιπάτου, την εγκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, την κατασκευή δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας