Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΔΩΡΕΑΝ γυναικολογικές εξετάσεις από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας

Ένα σημαντικό βήμα σε θέματα που αφορούν  την Υγεία και την Κοινωνική Πρόνοια πραγματοποίησε ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Με προσωπικές πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή και της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Γεωργίας Γεωργακοπούλου, επισφραγίστηκε η συνεργασία του Δήμου με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, το οποίο δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες του.

Πιο συγκεκριμένα, το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, με το κατάλληλα εξοπλισμένο βαν του, θα επισκέπτεται κομβικά σημεία της πόλης και κατόπιν ραντεβού, υπό την αιγίδα της κοινωνικής υπηρεσίας, θα πραγματοποιεί δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (τεστ ΠΑΠ και ψηλάφηση μαστού) στις ενδιαφερόμενες γυναίκες.

Η αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση της γι’ αυτήν την επιτυχία τονίζοντας: «Είναι πρώτη φορά στο Κερατσίνι που θα γίνει κάτι τέτοιο. Και παλαιότερα γίνονταν κάποιες γυναικολογικές εξετάσεις αλλά όχι με τη συνέπεια και τη συχνότητα που πρόκειται να γίνονται από εδώ και στο εξής. Κάθε γυναίκα πρέπει να υιοθετεί τον κανόνα πρόληψης για την υγεία της.» Αναφορικά με το χρονικό διάστημα που το πρόγραμμα θα αρχίζει να εφαρμόζεται, η αρμόδια αντιδήμαρχος επεσήμανε: «Έχουμε συζητήσει με το ελληνικό ίδρυμα ογκολογίας, έχουμε συμφωνήσει και περιμένουμε να μας δώσουν τις ημερομηνίες που σίγουρα θα είναι εντός των επόμενων εβδομάδων».

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας