Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Εγκατάσταση της γραμματείας και των υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου σε νέο γραφείο

Η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του ενιαίου Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας συμπεριέλαβε την αναγκαιότητα συστέγασης της Γραμματείας και των υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου σε ενιαίο χώρο. Η μετεγκατάσταση της δημοτικής αστυνομίας έδωσε τη δυνατότητα χρήσης του γραφείου της στο ισόγειο του δημοτικού μεγάρου Κερατσινίου, λόγω της λειτουργικότητας που προσφέρει η αυτόνομη είσοδος τους από την οδό Π. Τσουτάκου (Πρώην Άρτης)

Στην αρμοδιότητα της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου βρίσκονται η κατασκευή μικροέργων, ο ηλεκτροφωτισμός καθώς και η συντήρηση του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων.

Οι δημότες του Κερατσινίου, μπορούν να απευθύνονται για όλα τα ζητήματα στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη (1567, αστική χρέωση) και αυθημερόν τα αιτήματα της θα διαβιβάζονται στη Γραμματεία της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου, την οποία μπορούν να επισκέπτονται. Το επόμενο διάστημα, εκτός από τις υπηρεσιακές αρμοδιότητες, έχει προγραμματιστεί ο συντονισμός της δραστηριότητας των εθελοντικών ομάδων του Κερατσινίου με σεβασμό πάντα στην αυτονομία τους.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας