Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Ο Δήμος κοντά στο Αθλητικό Σωματείο

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα εξοφληθούν οι επιχορηγήσεις

2 στρέμματα στη Δραπετσώνα θα δοθούν για αθλητικές δραστηριότητες

Συνάντηση – σύσκεψη του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, της ΔΗΚΕΠΑΚ, με την   Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ και τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχιακό μέγαρο Δραπετσώνας.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής έκανε πράξη τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για διάλογο με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα  που υπάρχουν στο ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στην τοποθέτηση του, ο Δήμαρχος έκανε γνωστή την απόφαση του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων –Νήσων και Αλιείας, Γιάννη Διαμαντίδη για παραχώρηση 1,7 στρεμμάτων στην περιοχή της Χαραυγής, τα οποία ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα εκμεταλλευτεί για την κατασκευή αθλητικών χώρων.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε σημαντικά θέματα που αφορούν στον αθλητισμό της πόλης μας όπως:

1) Οι επιχορηγήσεις του 2010 θα δοθούν τώρα και το Σεπτέμβριο θα δοθούν τα χρήματα για το 2011.

2)  Τοποθέτηση 2 κοντέινερς σε κάθε γήπεδο για χρήση αποδυτηρίων, ενώ θα μπει σε εφαρμογή  η δημιουργία 3 καινούργιων γηπέδων 5x5, καθώς και ένα 8x8.

3) Δωρεάν εξετάσεις για τα αθλούμενα παιδιά, έκδοση ιατρικού δελτίου, καθώς και κάλυψη ιατρικών εξόδων για τα άπορα παιδιά που θέλουν να αθληθούν.

4) Δημιουργία κέντρου αποκατάστασης  για τους τραυματίες αθλητές.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Δείξαμε  για ακόμα μία φορά ότι είμαστε κοντά στα σωματεία και κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ακούσαμε τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στους Συλλόγους και στόχος μας είναι να  αποτελέσουμε αρωγοί στη λύση των όποιων προβλημάτων. Άλλωστε, όπως γνωρίζετε και εγώ είμαι Πρόεδρος ενός ιστορικού σωματείου από το χώρο του μπάσκετ και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν. Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να κάνω γνωστό ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διεξαχθεί το αθλητικό συνέδριο, στο οποίο θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Φιλοδοξούμε να εργαστούμε από κοινού ώστε να φέρουμε στο δρόμο του αθλητισμού όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μέσα από την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των ακαδημιών των συλλόγων.»

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΚ κ. Πρόδρομος Γιαννακίδης, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος κ. Βάνα Δατσέρη, ο Πρόεδρος της Ε.Π.ΣΠ. κ. Στέλιος Μπρατσόλης, σύμβουλοι της Ενώσης και εκπρόσωποι από όλα τα Σωματεία του Δήμου μας.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας