Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DANAON CUP 2017

ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DANAON CUP 2017

Το ταξίδι στο Άργος, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Danaon Cup 2017, ήταν συναρπαστικό και ταυτόχρονα έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου να προβάλει το Κερατσίνι Πανελλαδικά, αφού οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες μεταδόθηκαν live και υπήρχε συνεχής ειδησεογραφική κάλυψη.

Οι παμπαίδες Α' του Ολυμπιακού Κερατσινίου κατέκτησαν μετά από έναν συναρπαστικό τελικό αγώνα ενάντια στο Δούκα την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα handball που διεξήχθη στο Άργος. Ο μεγάλος αριθμός των ομάδων, 18 συνολικά, κάνει τη νίκη αυτή ακόμη πιο σημαντική. Οι αθλητές μας δίδαξαν υποδειγματικό fair play στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας τον δρόμο για το μέλλον του αθλήματος. Αξίζουν τα πολλά μας συγχαρητήρια.

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, για πρώτη φορά φέτος, είχε στην αποστολή του και την ομάδα των παγκορασίδων Α’ οι οποίες πήραν το βάπτισμα του πυρός σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Παρόλη την απειρία τους (σε τέτοιες διοργανώσεις) κατάφεραν να καταλάβουν την 11η θέση ανάμεσα σε 17 συνολικά ομάδες και είδαν το όνομά τους να φιγουράρει πάνω από τον Άρη Νίκαιας, το Καπανδρίτι, τον Α.Ο.Δ.Α.Δ. Κορυδαλλού, το Φίλιππο Βέροιας και το Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Τα κορίτσια έδειξαν ότι έχουν θέληση και δύναμη. Μπορούμε να περιμένουμε από αυτές σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον. Τις συγχαίρουμε για την εικόνα τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα handball.

επιστροφή στην κορυφή