Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΛΑΜΨΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΛΑΜΨΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Σε «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» μετατρέπεται ο Δήμος μας για να χαρίσει χαμόγελα και συγκινήσεις, με ελεύθερη είσοδο σε όλες του τις εκδηλώσεις, στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της περιοχής, τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Oι γειτονιές της πόλης μας "φοράνε τα γιορτινά τους" και μετατρέπονται στο επίκεντρο του κεφιού και της διασκέδασης. 
Ήδη οι εργασίες στον πολυχώρο του Καχραμάνογλου και στο πάρκο Σελεπίτσαρι (Α. Παπανδρέου) ολοκληρώνονται. Οι δύο χώροι ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το κοινό της πόλης, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την πόλη:
Καθημερινά, από 21 Δεκεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου, θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο πρώην εργοστάσιο Καχραμάνογλου (πλησίον Αγ. Παντελεήμονα - Κερατσίνι) από τις 5.30 μ.μ. - 9 μ.μ. Επίσης, το τουριστικό τρενάκι θα «ταξιδεύει» τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Παράλληλα, στο πάρκο Σελεπίτσαρι (Α. Παπανδρέου) θα λειτουργεί η Παιχνιδοχώρα, τις καθημερινές από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Εκδηλώσεις, ακόμη, έχουν προγραμματιστεί στις 22,23,29 και 30 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Βούρλων στη Δραπετσώνα. Στις 5 Ιανουαρίου 2019 στην πλατεία Περαιβού και στις 6 Ιανουαρίου στην πλατεία Ευγένειας. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις θεάτρου σκιών στις 3 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Μ. Μερκούρη» και στις 4 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο «Αντ. Σαμαράκης».

xara3
xara4xara5xara6xara7xara8xara9xara10xara11xara12xara13xara14xara15xara16xara17xara18xara19xara20xara21xara22xara23xara24xara25xara26xara27xara2xara1

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας