Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Τη Δευτέρα 23/9/2019 ξεκινούν οι εγγραφές για το κολυμβητήριο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στον 2ο όροφο του πολιτιστικού κέντρου «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ.Ασίας 24 & Παπαναστασίου) από τις 8:30 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι:

 

Για παιδιά: ιατρική γνωμάτευση από παιδίατρο που βεβαιώνει ότι το παιδί μπορεί να αθλείται σε κολυμβητική δεξαμενή, δύο πρόσφατες φωτογραφίες και αίτηση που συμπληρώνεται από τον γονέα (παρέχεται από την υπηρεσία).

 

Για τους ενήλικες: ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο και δερματολόγο όπου θα βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/μενη, μπορεί να αθλείται σε κολυμβητική δεξαμενή δύο πρόσφατες φωτογραφίες, αίτηση του ενδιαφερόμενου/νης (παρέχεται από την υπηρεσία).

 

Για Α.με.Α.: ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο και δερματολόγο όπου θα βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/μενη, μπορεί να αθλείται σε κολυμβητική δεξαμενή, δύο πρόσφατες φωτογραφίες, αίτηση του ενδιαφερόμενου/νης (παρέχεται από την υπηρεσία) ΚΑΙ γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής ΚΕΠΑ σε ισχύ.

 

Οι ιατρικές γνωματεύσεις ισχύουν για ένα ημερολογιακό έτος.

Υπενθυμίζουμε ότι αναφορικά με τις εγγραφές στα παιδικά τμήματα, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Η ιδιότητα μόνιμου κατοίκου αποδεικνύεται με βεβαίωση μονίμου κατοικίας, ή με απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ ή με αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.). 

Ειδικά για παιδιά τεσσάρων και πέντε ετών, θα λειτουργήσουν τα εξής δύο τμήματα: από Δευτέρα έως και Παρασκευή 3:00μ.μ – 3:30μμ. & 3:30μ.μ. 4:00μ.μ.

επιστροφή στην κορυφή