Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Συνδημότες, συνδημότισσες,

Μετά την απόφαση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για απαγόρευση των δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων με συμμετοχή 10 ή περισσότερων ανθρώπων, αλλά και περιορισμούς στις μετακινήσεις εκτός οικίας, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας θα προχωρήσει στο κλείσιμο των δημοτικών πάρκων (Σελεπίτσαρι, Λιπάσματα, Πρέσσοφ) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Η δύσκολη αυτή απόφαση ελήφθη επειδή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου στα δημοτικά πάρκα. Γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους μετάδοσης του ιού και αντίκειται στις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας που ασχολείται με την αντιμετώπιση της επιδημίας.
Οι ημέρες αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον καθένα ατομικά και την κοινωνία μας ολόκληρη. Όλοι και όλες μας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Να βάλουμε το προσωπικό και το δημόσιο καλό, πάνω από μικρές στιγμές χαλάρωσης.
Η απόφαση αυτή θα επανεξεταστεί, για ενδεχόμενο κλείσιμο των δημοτικών πάρκων για περισσότερες ημέρες.

Με μεγάλη ψυχραιμία και πειθαρχία μένουμε σπίτι, όχι μονάχα από αίσθημα ατομικής ευθύνης. Αλλά από συνειδητή επιλογή υπεράσπισης της κοινωνίας.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας
Χρήστος Βρεττάκος

επιστροφή στην κορυφή