ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ 2017

Ο Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, σας προσκαλούν το Σάββατο 27 Μαΐου,  στο πανηγύρι της Αγίας Θεοδοσίας . Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σκοπός της εκδήλωσης είναι η συνέχιση και προβολή των παραδόσεων του νησιού της Θήρας και η διασκέδαση.

Η ετήσια εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας θα ξεκινήσει στις 18.30 από τα γραφεία του Συλλόγου -Αναγνωσταρά 38 και Κορώνης-, με τη περιφορά της εικόνας με τη συνοδεία φιλαρμονικής μπάντας προς στον Ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου Αμφιάλης όπου θα τελεσθεί στις 19:00 ο Εσπερινός στην μνήμη της. Στις 19:30, μετά το τέλος του Εσπερινού, η εικόνα θα επιστρέψει στα γραφεία του Συλλόγου, όπου και πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή πανήγυρη με προϊόντα της Σαντορίνης. Πατροπαράδοτη φάβα και ντοματοκεφτέδες θα συνοδεύουν το ασσύρτικο κρασί, που θα ρέει άφθονο. Φυσικά από κάτι τέτοιο δεν μπορεί να λείπει ο χορός και το τραγούδι.

Στις 20:30, το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανοίξουν τα 4 χορευτικά σχήματα του Συλλόγου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το μεγάλο μας γλέντι με τους σκοπούς του βιολιού του Γιάννη Μπαρμπαρή και της ορχήστρας του να τελειοποιούν το σκηνικό του πιο παλιού νησιώτικου γλεντιού στον Πειραιά.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας