Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει και φέτος- σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης- ένα μαγευτικό εορταστικό πρόγραμμα με παραστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαδραστικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια για όλα τα παιδιά και μας προσκαλεί να ζήσουμε τα Χριστούγεννα στην πόλη μας! Σε όλες τις εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και όλες.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12 και 28/12 6 μ.μ.
ΠΚ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
«Τα Χριστούγεννα του καραγκιόζη» ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ (διαφορετικά έργα).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12 5 μ.μ.
ΠΚ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
"Η Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων" ένα πανέμορφο θέατρο –κουκλοθέατρο
Παραμονή Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη διαβάζει ένα παραμυθένιο βιβλίο για τα Χριστούγεννα και ονειρεύεται πως τα εκκρεμή στο Μαγικό Ρολόι θα χτυπήσουν 12 φορές και θα έρθουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Όμως ξαφνικά, ο Ντιν και ο Ντον, τα εκκρεμή του ρολογιού εξαφανίζονται! Μαθαίνοντας ότι τα εξαφάνισε η Μάγισσα και αυτά τώρα βρίσκονται στη Χώρα των Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη αποφάσισε να τα βρει!
Με τη βοήθεια των φίλων της, το Γάτο, το Λαγό, τη Νεράιδα των Χριστουγέννων και των παιδιών θεατών, θα καταφέρουν να τα βρουν, ζώντας πολλές περιπέτειες, διασχίζοντας τη Χιονόχωρα, τη Χώρα των Σερπαντίνων και άλλα παραμυθένια μέρη και θα αποδείξουν πως η αγάπη, η φιλία, η τόλμη και η αισιοδοξία δημιουργούν θαύματα στις ζωές των ανθρώπων!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12 5 μ.μ.
ΠΚ «Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»
“Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ”
Ένα μαγικό ταξίδι, με το Μικρό Πρίγκιπα, στον κόσμο της εμπιστοσύνης, της χαράς και της ευτυχίας, για την ανακάλυψη της ουσίας της ζωής, Μια αναπόληση στις αθώες αρχικές μας απόψεις για τον κόσμο γύρω μας, για τους ανθρώπους και τα πράγματα Εχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους σε όλον τον κόσμο,

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΡΛΩΝ)
στις 5 μ.μ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) στις 5 μ.μ.
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Από νωρίς θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικη μουσική στον χώρο και με dj!

Ένας πανέμορφος χιονανθρωπάκος από τον Βόρειο Πόλο προσγειώνεται στον χώρο της εκδήλωσης για να καλωσορίσει τα παιδιά και να βγει φωτογραφίες μαζί τους.

Σε ένα Χριστουγεννιάτικο κατακόκκινο χιονισμένο σπιτάκι θα υπάρχει :
α) το ζαχαροπλαστείο της κας Αγιοβασίλαινας, με μαλλί της γριάς για όλους!!!

β) το εργαστήρι των Νάνων για πρωτότυπες και γρήγορες κατασκευές από τα ίδια τα παιδιά

Πρόγραμμα :
- Ξωτικά που θα κάνουν: Ομαδικά παιχνίδια κατάλληλα για όλη τη γκάμα ηλικιών που θα έχετε στο χώρο, αστεία ταχυ/κά νουμεράκια, σόου με τεράστια μπαλόνια, μικροζογκλερικά νουμεράκια, μουσική, διαγωνισμούς, θεατρικό παιχνίδι,....., δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών!

-Ένας ταχυδακτυλουργός από το πρόγραμμα του Uri Geller θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα πρωτότυπα ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια του!!!

- Διαγωνισμός Καραόκε & χορού με πολλά δωράκια από τα ξωτικά και τις Αγιοβασιλήτσες!

Τέλος...,
- Ο Αγιος Βασίλης έρχεται μέσα από χιόνι και μοιράζει τα δώρα στα παιδιά, αλλά βγαίνει και φωτογραφίες μαζί τους !

 

Τις εορταστικές ημέρες, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Δήμου με το τουριστικό τρενάκι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, ψωνίζοντας παράλληλα στα μαγαζιά της πόλης!

2x

xristoygenna 19

1x