Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 Στο πλευρό των ευάλωτων οικογενειών που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσω των δομών αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

 Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας συνεχίζει, μέσα από πολύπλευρες δράσεις, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.

 Συγκεκριμένα, μέσω του Κέντρου Κοινότητας ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμπαραστέκεται για ακόμη μία χρονιά στις οικογένειες της πόλης που έχουν οικονομικές δυσκολίες και τις ευπαθείς ομάδες, διανέμοντας σχολικά είδη στους δικαιούχους της δομής. Η διανομή τους πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας στο Κερατσίνι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου .

 Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για ευάλωτες οικογένειες , οι οποίες έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου. Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη για μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Espa koinoniko tameio

επιστροφή στην κορυφή