Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΦΥΛΟ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ"

ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΦΥΛΟ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ"

 Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ο Δήμος και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το τριήμερο αφιέρωμα “Φύλο και κινηματογράφος”.

 Το αφιέρωμα θα λάβει χώρα στο θερινό κινηματογράφο Σινέ Μελίνα στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: 

“Δεσμοί Γυναικών”, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, “Κάποια μίλησε”, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου,“ Ιερή αράχνη”, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

 Μέσα από τις ταινίες που επιλέχθηκαν πρόθεσή μας είναι να ενθαρρύνουμε οποιαδήποτε γυναίκα το έχει ανάγκη, να απευθυνθεί ώστε να λάβει δωρεάν την κατάλληλη υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Γυναικών. Επιπλέον, επιθυμούμε να αναδειχθούν μέσω της έβδομης τέχνης με τρανταχτό τρόπο οι λόγοι για τους οποίους ολόκληρη η κοινωνία χρειάζεται να τάσσεται ενάντια σε κάθε μορφή έμφυλης βίας.

 Το Συμβουλευτικό Κέντρο ανήκει στο Πανελλαδικό Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Στο Κέντρο Γυναικών παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες κοινωνικής, ψυχολογικής, νομικής και εργασιακής στήριξης σε γυναίκες που βρίσκονται σε ευαλωτότητα ή/και γυναίκες θύματα έμφυλης βίας χωρίς γεωγραφικό περιορισμό. Σύνθημά μας προς όλες τις γυναίκες είναι “Η ζωή σου αξίζει. Μίλησε μας.”

Συνολικη φωτο logos2

επιστροφή στην κορυφή