Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Έκφραση συλλυπητηρίων στο Βελγικό Λαό για την τραγωδία που βιώνουν μετά το τραγικό ατύχημα

Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τα 28 θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Ελβετία, μεταξύ των οποίων 22 μαθητές. Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ωστόσο φέρνουν για ακόμα μία φορά στην επιφάνεια τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς στην ασφάλεια της μεταφοράς μαθητών. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από μερικά χρόνια η Ελλάδα είχε θρηνήσει σε ανάλογο δυστύχημα στα Τέμπη δεκάδες μαθητές.
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα: «Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον άδικο χαμό 28 ψυχών . Η παγκόσμια σχολική κοινότητα για ακόμα μια φορά μετρά δεκάδες νεκρά παιδιά, εξαιτίας της αμέλειας και των εγκληματικών λαθών των μεγάλων. Ας γίνει αυτό το τραγικό συμβάν αφετηρία μεγαλύτερης υπευθυνότητας απ' όλους μας, διότι μια στιγμή αδράνειας μπορεί να δημιουργήσει αβάσταχτο πόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, κ. Πέτρος Καψοκόλης, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι μία τραγική μέρα για ολόκληρο το Βέλγιο και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Το περιστατικό μας συγκλόνισε όλους βαθύτατα. Εκφράζοντας την ειλικρινή μας θλίψη σε όλες οικογένειες των τραυματιών και των νεκρών παιδιών και ενηλίκων των σχολείων του Χέβερλε και του Λόμελ, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε ολόψυχα στο πένθος σας και σας παρακαλούμε να δεχτείτε τα θερμά συλλυπητήρια μας».


Το Γραφείο Τύπου
Κερατσίνι, 16/03/2012Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας
επιστροφή στην κορυφή