Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

11 ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

11 ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθεια του με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των γονέων, μα κυρίως των μικρών μας φίλων που έχουν ανάγκη από διασκέδαση και παιχνίδι. Με την πολύτιμη βοήθεια των εργαζομένων του δήμου, παραδίδονται 11 πλήρως λειτουργικές, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές για τα παιδιά της πόλης μας.

Αυτή τη στιγμή οι μικροί μας δημότες έχουν στη διάθεση τους 50 παιδικές χαρές που έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Μας μένουν ακόμη τρεις (25ης Μαρτίου, Μ. Κιουρί, Ν. Χατζοπούλου) οι οποίες θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 Ο Δήμος έχει την υποχρέωση να διατηρεί τις παιδικές χαρές καθαρές και ασφαλείς για τα παιδιά, δεν έχει όμως τη δυνατότητα της φύλαξης. Με τη βοήθεια σας θα μπορέσουν οι παιδικές χαρές να διατηρηθούν και να συνεχίσουν να είναι χώροι ανεμελιάς και δημιουργικής εκτόνωσης για τα παιδιά της πόλης.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τρεις από τις νέες παιδικές χαρές στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Σαμοθράκης, Λαμίας και Ήρας, Λήμνου και Γ’ Ιεραρχών.

Kωνσταντινουπόλεως και Σαμοθράκης:


Κωνσταντινουπολεως (1)

Λαμίας και Ήρας:

Λαμιας κ Ηρας

Λήμνου και Γ' Ιεραρχών:

Λημνου και Γ Ιεραρχων

επιστροφή στην κορυφή