Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ–ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ–ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 
Από την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ξεκινούν νέες εγγραφές στα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου μας. Οι εγγραφές θα γίνονται έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ηλεκτρονικά μέσα από τον σύνδεσμο https://www.keker.gr/courses/kallitexnika-tmimata/

 

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου, από 4 χρονών έως 104 χρονών, στα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα βρεις έναν ή πολλούς τρόπους δημιουργικής έκφρασης!
 
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Τμήματα για όλες τις ηλικίες: ζωγραφική, σκίτσο – κόμικς. Τμήματα από 16 ετών και άνω: αγιογραφία, ξυλογλυπτική, γλυπτική, κεραμική, φωτογραφία, κόσμημα, ψηφιδωτό.
 
ΧΟΡΟΣ
Για παιδιά από 4 ετών και ενήλικες: μπαλέτο, σύγχρονος, χιπ – χοπ. Για ηλικίες 16 ετών και άνω: λάτιν, παραδοσιακοί.
 
ΜΟΥΣΙΚΗ
Μουσικοκινητική σε ομαδικά τμήματα για παιδιά 4 έως 6 ετών. Ατομικά μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων: Κλασική / ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο/ αρμόνιο, βιολί, κρουστά/Drums, ξύλινα πνευστά/σαξόφωνο/φλάουτο, μπουζούκι/λαούτο/μπαγλαμάς, φωνητική (μόνο άνω των 18 ετών). Επιπλέον, λειτουργεί μεικτή χορωδία ενηλίκων και φιλαρμονική ορχήστρα για ηλικίες 9 έως 27 ετών. Στην χορωδία και στην ορχήστρα η συμμετοχή είναι δωρεάν (για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία).
 
ΘΕΑΤΡΟ
Θεατρικό παιχνίδι παιδιών, θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων.
Στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας πιστεύουμε ότι η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά ανάγκη όλων των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Γι’ αυτό, κρατάμε τα δίδακτρα όσο το δυνατόν χαμηλότερα, ενώ μέσα από τα καλλιτεχνικά τμήματα αναπτύσσουμε εκδηλώσεις και δράσεις ερασιτεχνικής δημιουργίας, η συμμετοχή στις οποίες απαιτεί μόνο θετική διάθεση. Στόχος μας είναι οι συμμετέχοντες στα καλλιτεχνικά τμήματα ν’ απολαμβάνουν πολλαπλές εμπειρίες δημιουργικής έκφρασης και ταυτόχρονα ν’ ανθίζει και να εξελίσσεται στην πόλη μας η τέχνη, που όλοι και όλες έχουμε ανάγκη.
 
ΔΙΔΑΚΤΡΑ 2021-2022
 
ΠΑΙΔΙΑ:
Εικαστικά - χορός - θεατρικό παιχνίδι -μουσικοκινητική 12 ευρώ/μήνα.
Ατομικά μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων 25 ευρώ/μήνα.
 
ΕΝΗΛΙΚΕΣ:
Εικαστικά – θεατρικό εργαστήρι 20 ευρώ/μήνα
Χορός 15 ευρώ/μήνα
 
Ατομικά μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων 25 ευρώ/μήνα
 
Έκπτωση διδάκτρων για εγγραφή σε περισσότερες από μία δραστηριότητες, εγγραφή δύο ή περισσοτέρων ατόμων από την ίδια οικογένεια, μέλη μονογονεϊκής, ανέργους, παιδιά άνεργων γονέων, συμμετέχοντες με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%. Δωρεάν φοίτηση μετά από εισήγηση της αρμόδιας κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στον σύνδεσμο https://www.keker.gr/courses/kallitexnika-tmimata/
Για διευκρινίσεις: Γραμματεία καλλιτεχνικών τμημάτων Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ 213 2074674, Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 210 4000510 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-21.00).
επιστροφή στην κορυφή