Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ "ΞΩΤΙΚΩΝ-ΕΡΓΑ"

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ "ΞΩΤΙΚΩΝ-ΕΡΓΑ"

Αυτές τις γιορτές τα ξωτικά του βόρειου πόλου θα μετακομίσουν στον Δήμο Κερατσινιού– Δραπετσώνας και θα φέρουν μαζί τους, την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από μοναδικές εμπειρίες. Η πλατεία Κύπρου μπροστά στο δημαρχείο θα  μεταμορφωθεί  σε τόπο γιορτινό, αφού θα στηθεί ένα θεματικό πάρκο με θέμα «Ξωτικών Έργα».

Στο χωριό ''Ξωτικών έργα'' θα συναντήσετε τον αγαπημένο όλων Άγιο Βασίλη που θα σας περιμένει μαζί µε τα ξωτικά, τον Ρούντολφ και το ξυλοπόδαρο να σας υποδεχτεί και να σας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων! Καθημερινά θα σας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις από τους χριστουγεννιάτικους ήρωες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και διάφορα δρώμενα από τους συλλόγους του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας!

 Η έναρξη λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού και η φωταγώγηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Κύπρου, παρουσία της δημοτικής αρχής, της φιλαρμονικής του δήμου και πολλή μουσική με DJ! Σας περιμένουμε!!

Η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό είναι ελεύθερη και όλες οι δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ!

 Δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα στην πλατεία Κύπρου και στο πάρκο Α. Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι). Μπορείτε να δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία παρακάτω το αναλυτικό μας πρόγραμμα.

επιστροφή στην κορυφή