Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SOLACE» ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ»

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SOLACE» ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ»

Στο πλαίσιο της παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το Παράρτημα Ρομά του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας, σχεδιάζει άμεση συνεργασία με το πρόγραμμα «SOLACE», που αφορά την πραγματοποίηση προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα, προσπαθώντας να εντάξει ωφελούμενους άνω ων 50 ετών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι τριετές κι έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες στην υπηρεσία προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Είναι το πρώτο πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του πνεύμονα στην Ελλάδα κι υλοποιείται με την υποστήριξη του Νοσοκομείου «Σωτηρία» και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ΠΑΓΝΗ.

Η πρόσβαση στην υγεία & στην πρόληψη είναι μείζονος σημασίας για όλους μας.

Το Παράρτημα Ρομά, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ενημέρωση & την υποστήριξη των ωφελούμενων οικογενειών & γνωρίζοντας τις δυσκολίες πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, τις οποίες αντιμετωπίζουν τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, έχει ήδη προβεί σε συναντήσεις & επικοινωνίες με τους αρμόδιους του προγράμματος & τους ωφελούμενους αντίστοιχα, αποσκοπώντας στην αποτελεσματική διασύνδεση των ωφελούμενων με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

BANNER ESPA 2027

roma prolipsi1

επιστροφή στην κορυφή