Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025.

Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων με τη μοριοδότηση όλων των αιτήσεων, έτους 2024 -2025.

Η δυνατότητα υποβολής ένστασης για την επανεξέταση των μορίων, ξεκινάει την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων, ήτοι από τις 9/7/2024 έως και 11/7/2024 και ώρες 9π.μ-14.00μμ.

Η ένσταση υποβάλλεται με αίτηση του γονέα /κηδεμόνα στο πρωτόκολλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Μ.Ασίας 143 α΄όροφο) στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά οι λόγοι της ένστασης.

Όλες οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την επιτροπή αξιολόγησης.

Με νεότερες ανακοινώσεις μας θα σας ενημερώσουμε για τα οριστικά αποτελέσματα της μοριοδότησης και τις τοποθετήσεις των παιδιών στους σταθμούς.

Σημειώνουμε ότι για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που σας έχει αποσταλεί στο mail, τα αρχικά του ονόματος του παιδιού και το όνομα πατέρα ή μητέρας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

επιστροφή στην κορυφή