Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012: Μια βραδιά σε ρυθμούς λάτιν

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012: Μια βραδιά σε ρυθμούς λάτιν

Μια μαγευτική βραδιά με ρυθμούς λάτιν έζησαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουνίου στην ελεύθερη παραλία Δραπετσώνας.

Τα τμήματα χορού λάτιν που αποτελούνται από παιδιά, εφήβους και νέους και λειτουργούν υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αναψυχής Κερατσινίου Δραπετσώνας στα τρία πολιτιστικά Κέντρα των Ταμπουρίων, της Ευγένειας και της Αμφιάλης, έδωσαν την καθιερωμένη ετήσια παράστασή τους.

«Ήταν μια μαγευτική βραδιά σε έναν μαγευτικό χώρο που με αγώνες και προσπάθειες καταφέραμε να τον ανοίξουμε ώστε να έχουμε πρόσβαση στη θάλασσα» επεσήμανε ο Δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής και πρόσθεσε: «Στις Ακαδημίες χορού γίνεται εξαιρετική δουλειά και οι δάσκαλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Η ΔΗΚΕΠΑ κάνει εξαιρετική δουλειά και παρά τις όποιες δυσκολίες, παρέχει υψηλού επιπέδου έργο στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού».

«Στα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου μας γίνεται εξαιρετική δουλειά. Αυτό το απέδειξαν και απόψε τα παιδιά και οι νέοι που συμμετέχουν στα τμήματα λάτιν των Ακαδημιών χορού» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Κυριάκος Θεοδωρακάκος. «Η παράδοση των Ακαδημιών χορού είναι σπουδαία. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο τομέας του Πολιτισμού και του Αθλητισμού να γίνει η αιχμή του δόρατος σε μια εποχή απαξίωσης των πάντων».

επιστροφή στην κορυφή