Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Λύθηκε το πρόβλημα με την Παγκρήτια Τράπεζα!!!

Λύθηκε το πρόβλημα  με την Παγκρήτια Τράπεζα!!!
Νέα «καυτή πατάτα» στα χέρια της Δημοτικής αρχής
Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή


Μετά από ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή εξέλειψαν οριστικά οι λόγοι του οικονομικού αποκλεισμού της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χτες η Παγκρήτια Τράπεζα απέστειλε κατασχετήρια στους λογαριασμούς του Δήμου, βάζοντας σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Ο Δήμαρχος με αστραπιαίες κινήσεις έλυσε ένα ακόμα ζήτημα που κληρονόμησε από λάθη και παραλείψεις των προκατόχων του. Να υπενθυμίσουμε ότι η Παγκρήτια είχε κάνει έργα στα στάδια του Κερατσινίου όπως Σιταποθήκες, Χαραυγή, Σχιστό το 2006, χωρίς να πληρωθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές...
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα:
«Παραλάβαμε ακόμα μία καυτή πατάτα του παρελθόντος. Καταφέραμε με μεγάλο αγώνα και αγωνία να πληρωθούν οι υπάλληλοι ακόμα μια φορά στην ώρα τους. Αυτή την περίοδο που η οικονομική κρίση και το Μνημόνιο καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό και εξοντώνουν τους εργαζόμενους, η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει μπει στο στόχαστρο, υποβαθμίζεται και βάλλεται συνεχώς. Με τη μείωση των επιχορηγήσεων από την Κεντρική Διοίκηση κατά 60%, την περικοπή των κοινωνικών προγραμμάτων, το γεγονός ότι φόροι που παρακρατούνται χρόνια και ανήκουν στους Δήμους δεν αποδίδονται, ουσιαστικά η κυβέρνηση ακυρώνει τον κοινωνικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης και μετατρέπει τους Δήμους σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς. Ο Δήμος Κερατσινίου –Δραπετσώνας βρίσκεται σήμερα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, λόγω ακριβώς αυτών των συνθηκών, αλλά και λαθών και παραλείψεων προηγούμενων δημοτικών αρχών. Τις εποχές των παχέων αγελάδων, κάποιοι δεν έκαναν σωστή διαχείριση, με αποτέλεσμα όλοι εμείς σήμερα να υφιστάμεθα τις συνέπειες των πράξεων τους. Προχτές δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Δήμου από την ΕΥΔΑΠ, χτες από την Παγκρήτια Τράπεζα, αύριο από κάποιον άλλο προμηθευτή στον οποίο ο Δήμος χρωστάει. Το νήμα του κουβαριού της κακοδιαχείρισης του πρόσφατου παρελθόντος δεν έχει τελειωμό. Και όμως!!! Αυτοί που κακοδιαχειρίστηκαν χτες, σήμερα ασκούν αφ' υψηλού κριτική και μιλούν για αδιαφάνεια. Οι αρχιερείς της κακοδιαχείρισης και της αδιαφάνειας γίνονται τιμητές. Τους στέλνω μήνυμα, πως δεν θα τους περάσει. Δεν γίνεται η Δημοτική αρχή να είναι και κερατάς και δαρμένος»!!!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης

http://www.keratsini-drapetsona.gr

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 28/2/2013

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας
 

επιστροφή στην κορυφή