Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ»

ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ»

Σε ένα πραγματικό "στολίδι" έχει μετατραπεί, μετά τις εργασίες του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, το τελευταίο διάστημα, το γήπεδο ποδοσφαίρου «Παναγιώτης Σαλπέας».

Συγκεκριμένα, μετά την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα με νέο χλοοτάπητα, καθώς και για την επισκευή του ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού του γηπέδου, που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, φέτος τοποθετήθηκαν στην κερκίδα του χώρου 396 πλαστικά καθίσματα, όπως και επαγγελαμτικού τύπου τέρματα στον αγωνιστικό χώρο. Η τοποθέτηση των καθισμάτων αναβαθμίζει ποιοτικά το γήπεδο, μετατρέποντάς το σε φιλόξενο και σύγχρονο χώρο για τους θεατές.

Οι σημαντικές εργασίες ανακατασκευής του Δήμου βελτίωσαν αισθητά την εικόνα του γηπέδου, αλλάζοντας οριστικά την όψη του, όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες παρακάτω.

Βούληση της Δημοτικής Αρχής παραμένει η συνεχής αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεών της περιοχής και η κατασκευή νέων. Για τον λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα πρόκειται να συνεχίσει τις εργασίες του σε όλες τις αθλητικές υποδομές. 

salp 3

salp 2

salp 1

salp 4

kerkida

salp 5

επιστροφή στην κορυφή