Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για τη διενέργεια της παροχής υπηρεσιών για τη διοργάνωση της ετήσιας χορευτικής παράστασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κερατσινίου- Δραπετσώνας «ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ»

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στη διενέργεια της παροχής υπηρεσιών για τη διοργάνωση της ετήσιας χορευτικής παράστασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ»  σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ανωτέρω ειδών περιγράφονται αναλυτικά στην τεχνική έκθεση που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψη και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο Προμηθειών και Αποθηκών  τηλ. 213-2074699  & 213-2074705. Οι προσφορές δύνανται να σταλούν είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε ταχυδρομικά ή με άλλον τρόπο στο Δήμο στη Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Τμήμα Πρωτοκόλλου, Ισόγειο, Τ.Κ. 18756.

Τρόπος πληρωμής επί πιστώσει.                                    

            

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Και με εντολή του

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΤΣΕΦΑΛΑΣ                                     

επιστροφή στην κορυφή