Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας λευκού και έγχρωμου φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4 για δύο (2) έτη

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στη διενέργεια της προμήθειας λευκού και έγχρωμου φωτοαντιγραφικού χαρτιού μεγέθους Α4 για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για δύο (2) έτη.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ανωτέρω προμήθειας περιγράφονται αναλυτικά στην τεχνική έκθεση που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς στο σύνολο των ειδών, λαμβάνοντας υπόψη και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής

1.Υπεύθυνη δήλωση του άρθρ. 8 του Ν. 1599/86, α) έχετε λάβει γνώση των όρων της παρούσης μελέτης και των συμβατικών τευχών και συμφωνείτε με αυτούς β) δεν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 για την εταιρεία, τα μέλη του Δ.Σ. και τους νόμιμους εκπροσώπους της
2.Τεχνική προσφορά
3.Οικονομική προσφορά
4.Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, όπου θα αναφέρεται ότι είναι για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης
5.Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας, όπου θα αναφέρεται ότι είναι για συμμετοχή σε διαγωνισμούς Δημοσίου
6.Τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα της εταιρείας (ή έστω μια υπεύθυνη δήλωση με τα απαραίτητα στοιχεία), έτσι ώστε να αποδεικνύεται ο νόμιμος εκπρόσωπος της Οι προσφορές και η υπεύθυνη δήλωση υπογράφονται από τον προσφέροντα, εφόσον είναι φυσικό πρόσωπο.

Σε περίπτωση εκπροσώπησης νομικού προσώπου, ο υπογράφων τα ανωτέρω έγγραφα, πρέπει να προκύπτει από προσκόμιση νομιμοποιητικών εγγράφων ότι έχει εξουσιοδοτηθεί νομίμως για το σκοπό αυτό.
Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε να αποστείλετε οικονομική προσφορά, έως την Παρασκευή 25-10-2024 στις 13.οο π.μ .   

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στο Πρωτόκολλο του Δήμου όπου θα αναγράφονται τα παρακάτω:
Προς Τμήμα Προμηθειών «Υποβολή Προσφοράς Προμήθειας Φωτοαντιγραφικού χαρτιού»
Η διεύθυνση είναι η εξής: Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Τ. Κ. 18756, Τμήμα Πρωτοκόλλου

Σε περίπτωση αποστολής με courier ή συστημένου φακέλου, για να θεωρηθεί η προσφορά σας εμπρόθεσμη θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό αποστολής με email στην παρακάτω διεύθυνση: ή ώστε η υπηρεσία να αναμένει την παραλαβή του φακέλου, για να διαπιστώσει το εμπρόθεσμό της.

Τρόπος πληρωμής επί πιστώσει. 

Για συμβάσεις που συνάπτονται ή/και εκτελούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016, μετά την 01/06/2024 οι οικονομικοί φορείς υποχρεούται να προσκομίσουν ηλεκτρονικό τιμολόγιο το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί σύμφωνα με τον Εθνικό Μορφότυπο Ηλεκτρονικού Τιμολογίου (ΗΤ), προς τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αριθμό ηλεκτρονικής τιμολόγησης:

  1. E85102.0001

Από την 01/06/2024 (για διαδικασίες που εκκίνησαν μετά την ανωτέρω ημερομηνία) δεν θα γίνεται αποδεκτό οποιασδήποτε άλλης μορφής τιμολόγιο.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο Προμηθειών και Αποθηκών τηλ. 213-2074699 & 213-2074705.

 

επιστροφή στην κορυφή