Ακολουθήστε μας:

Ανακύκλωση

recycle icon

1. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ

ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο Δήμος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης έχει τοποθετήσει 1002 ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ χωρητικότητας 1100 λίτρων.

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο Δήμος σε συγχρηματοδότηση με το Πράσινο Ταμείο, έχει τοποθετήσει 32 ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (με συμπίεση και χωρίς συμπίεση).

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Ο Δήμος έχει τοποθετήσει 60 σημεία ανακύκλωσης χωριστής συλλογής ΧΑΡΤΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ σε σχολεία και δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους.

ΜΠΛΕ ΚΩΔΩΝΑΣ

Ο Δήμος έχει τοποθετήσει 11 ΜΠΛΕ ΚΩΔΩΝΕΣ, οι οποίοι εξυπηρετούν 37 επιχειρήσεις. Οι μπλε κώδωνες αποτελούν ένα χωριστό ρεύμα ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών όπου εξυπηρετούν συνήθως σημεία επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως π.χ. καφετέριες, εστιατόρια κτλ. που καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων σε γυάλινη συσκευασία.

ΜΠΛΕ ΚΩΔΩΝΑΣ

2. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ

ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ

ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία «EASTWEST» έχει τοποθετήσει σε πολλά σημεία κάδους συλλογής ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ. Με την αξιοποίηση του ανταποδοτικού προγράμματος ανακύκλωσης, θα υπάρχει δυνατότητα εξασφάλισης πόρων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Σημεία τοποθέτησης κάδων (πατήστε εδώ)

3. ΚΑΦΕ ΚΑΔΟΙ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΚΑΦΕ ΚΑΔΟΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής έχει τοποθετήσει 150 ΚΑΦΕ ΚΑΔΟΥΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ χωρητικότητας 360 και 1100 λίτρων σε σημεία όπως λαϊκές αγορές και καταστήματα (ταβέρνες κρεοπωλεία μανάβικα κλπ).
Ο Δήμος έχει σκοπό να επεκτείνει την συλλογή βιοαποβλήτων και στα νοικοκυριά όπου θα διατεθούν 1700 κάδοι χωρητικότητας 10 λίτρων βιο-φίλτρο και 54.400 σακούλες κομποστοποιήσιμες χωρητικότητας 10 λίτρων.
Καφέ Κάδοι (πατήστε εδώ)
ΚΑΦΕ ΚΑΔΟΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
0
μπλε κάδοι
0
κάδοι ένδυσης και υπόδησης
0
καφέ κάδοι βιοαποβλήτων