Λουκάς Τζανής: "Σας καλώ όλες και όλους εσάς να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθειά μας αναγνωρίζοντας ότι το φαινόμενο της φτώχειας είναι καθολικό και η εξάλειψή του μπορεί να επιτευχθεί πέρα από τις κεντρικές πολιτικές αποφάσεις και με το να κάνουμε ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΑΞΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υπέρ της εξάλειψης της φτώχειας, ο Δήμος μας, συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων, που είναι ο υπεύθυνος φορέας για την υλοποίηση προγράμματος του Υπουργείου εργασίας για την καταπολέμηση της φτώχειας -.
ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας βλέπει τον εαυτό του στον τρόμο του άνεργου, στην ανέχεια του νεόπτωχου, και ο ένας πρέπει να συμπαρασταθεί στον άλλον.
Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και θα αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθειά μας, αναγνωρίζοντας ότι το φαινόμενο της φτώχειας είναι καθολικό και η εξάλειψή του μπορεί να επιτευχθεί πέρα από τις κεντρικές πολιτικές αποφάσεις και με το να κάνουμε ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΑΞΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ"!
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Μαρία Σενικίδου μας δήλωσε: "Η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας είναι μια ημέρα που μας βάζει σε σκέψεις και προβληματισμό. Παράλληλα μπορεί να κάνουμε την ευαισθησία μας πράξη όταν περάσουμε τις πόρτες των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας, στο κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος μας στην οδό Ελ. Βενιζέλου 123, αύριο Πέμπτη,από τς 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ . Εκεί θα ενημερωθούμε για τον τρόπο που θα συνεισφέρουμε τόσο σε εθελοντική εργασία όσο και σε υλικά αγαθά (προσφορές ειδών ένδυσης, υπόδησης, τροφίμων κλπ). Σας περιμένουμε".
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132074615-616-6975541403
http://www.keratsini-drapetsona.gr
Το Γραφείο Τύπου
Κερατσίνι, 16/10/2013
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας