Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 11:45

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΚΕ

Τις επαφές με τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου για την τροπολογία σχετικά με τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την πόλη μας, συνέχισε σήμερα αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον επικεφαλής της παράταξης «Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών» Π. Διαλινάκη και της παράταξης «Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε» Π. Καμά.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. είχε συνάντηση με τη βουλευτή Β’ Πειραιά Δ. Μανωλάκου εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Μετά τη συνάντηση την περασμένη Δευτέρα με τις Κ.Ο. της ΝΔ και του ΜέΡΑ25, η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. μετέφερε σήμερα και σε αυτή του ΚΚΕ, την απόφαση της πόλης για την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών μέσα από τον οικιστικό ιστό, ενώ παράλληλα ζήτησε τη σαφή θέση του για το ζήτημα, καθώς και την υιοθέτηση της σχετικής τροπολογίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την πλευρά της η Δ. Μανωλάκου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για την πρωτοβουλία του κόμματός της να καταθέσει σχετική τροπολογία για το θέμα. Επίσης, δήλωσε για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα του λαού του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση