Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη

Μουσικός περίπατος 2011

Μια μουσική βόλτα στις γειτονιές της πόλης πραγματοποίησαν ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

Η πρώτη στάση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Περραιβού στο Κερατσίνι, σ’ ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη. Οι τραγουδιστές Ηλίας Μακρής και Κωνσταντίνα κράτησαν συντροφιά στο κοινό και ζωντάνεψαν με τη φωνή τους πολλές από τις αξέχαστες επιτυχίες του μεγάλου μας ερμηνευτή. Το κοινό με τη σειρά του απόλαυσε το πρόγραμμα και αναπόλησε στιγμές του παρελθόντος.

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Ο μουσικός περίπατος στις γειτονιές της πόλης, μας βοηθά όλους να ξεχαστούμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για τους εαυτούς μας, διασκεδάζοντας όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ανέξοδα. Η σημερινή εκδήλωση, όπως και η εκδήλωση που θα ακολουθήσει την Τετάρτη (28/9), είναι μια προσφορά για να περάσουμε όλοι μαζί ευχάριστες στιγμές στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Γ. Χρήστου ανέφερε ότι ο μουσικός περίπατος στις γειτονιές των πόλεων της Περιφέρειας μέσα από τη δύναμη της τέχνης, δίνει τη δική του απάντηση σε μια εποχή οικονομικής και αξιακής κρίσης,  ενώ παράλληλα τόνισε ότι η Περιφέρεια θα είναι πάντα κοντά σε όλους τους δημότες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Καινοτομίας κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Βασιλική Δατσέρη, κ. Μαρία Μαΐλη, κ. Νίκος Οικονομάκης, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος των ΚΑΠΗ κ. Σταματούλα Τσοτσάνη, η Αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών κ. Χαρίκλεια Πάστρα, o εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γεώργιος Χονδροκούκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Διονύσης Θεοχάρης, κ. Γιάννης Λάλος, η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δραπετσώνας κ. Βάια Σαββοπούλου και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου κ. Νίκος Πάκος.

επιστροφή στην κορυφή