Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Λάδι και ελιές μοιράστηκαν στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Λάδι και ελιές μοιράστηκαν στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Με τη σύμπραξη των Δημάρχων Λουκά Τζανή και Απόστολου Γκλέτσου

Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, με στόχο την ενίσχυση των δημοτών στη δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, έλαβε χώρα την Τρίτη 2 Απριλίου το μεσημέρι στην Πλατεία του Αγίου Ευθυμίου στη Δραπετσώνα.

Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής καλωσόρισε την προσφορά του Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου, να διαθέσει δωρεάν στους δημότες συσκευασμένο και πιστοποιημένο λάδι, προσφορά των ελαιοπαραγωγών της Ανατολικής Φθιώτιδας και βρώσιμες ελιές από την περιοχή της Στυλίδας.

Οι δύο Δήμαρχοι συνεργάστηκαν άψογα προς όφελος των πολιτών, για τη διάθεση των προϊόντων. Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής συμμετείχε ιδιαίτερα ενεργά στην πρωτοβουλία και κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας συντόνιζε τις ενέργειες, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί άμεσα και με επιτυχία, παρά τον έντονο συνωστισμό που επικρατούσε από τους εκατοντάδες πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν.

Μετά το τέλος της ενέργειας ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Τέτοιες προσπάθειες, που στόχο έχουν την ανακούφιση των πολιτών μας στη σύγχρονη οικονομική συγκυρία μόνο θετικά μπορούν να εκτιμηθούν. Καλωσορίσαμε την εν λόγω ενέργεια και τη φιλοξενήσαμε στον τόπο μας, ως μια συμβολική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που καθρεφτίζει το εύρος της οικονομικής ανέχειας, όχι μόνο στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, αλλά στη χώρα μας εν γένει.»

επιστροφή στην κορυφή