Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 11:02

ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ Α.Τ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δημιουργείται λανθασμένα στην πόλη η εντύπωση ότι για τη μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου στη Δραπετσώνα, υπεύθυνη είναι η Δημοτική Αρχή, υπόθεση που δεν ευσταθεί. Για τον λόγο αυτό, απαραίτητες είναι ορισμένες διευκρινίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται, οι κυβερνήσεις της χώρας προχωρούν σε μια σειρά συγχωνεύσεων δημόσιων υπηρεσιών, μεταξύ αυτών και αστυνομικών τμημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο συμπεριλαμβάνεται και η συγχώνευση του Α.Τ. Κερατσινίου, με αυτό της Δραπετσώνας.

Η Δημοτική Αρχή, επισήμανε, από την πρώτη στιγμή, τόσο στην προηγούμενη κυβέρνηση, όσο και στην τωρινή, τους κινδύνους που εγκυμονεί για την πόλη και τους κατοίκους της μια τέτοια απόφαση, ενώ σημείωσε την ταλαιπωρία που περιμένει τους δημότες από αυτή την επιλογή.

Παρά τις προσπάθειές μας, που καθυστέρησαν αυτή τη συγχώνευση, εδώ και λίγες ημέρες το Α.Τ. Κερατσινίου μεταφέρθηκε, με κυβερνητική απόφαση και επιλογή της αστυνομικής ηγεσίας, στη Δραπετσώνα.

Με επιστολή του στον αναπληρωτή υπουργό Δημοσίας Τάξης, ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, υπογράμμισε τη διαφωνία του με τη συγχώνευση των δύο Α.Τ. και κάλεσε τον ίδιο, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών, που είναι εξαιρετικά ανήσυχοι, να επαναφέρει το Α.Τ. στο Κερατσίνι.

Η Δημοτική Αρχή καλεί την πολιτική ηγεσία του τόπου και την ηγεσία της Αστυνομίας, να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για τη συγχώνευση των δύο Α.Τ., όπως και τους βουλευτές της Β’ Πειραιά να συμβάλλουν ώστε το Α.Τ. Κερατσινίου να επανέλθει στην έδρα του. 

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση