Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ… ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ… ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Tο 1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και του Φεστιβάλ ΟΛΥΜΠΙΑΣ/ CAMERA ZIZANIO διοργανώνει την εκδήλωση «ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού (21 Μαρτίου). Το σχολείο μας θα αποτελέσει χώρο συνάντησης, επικοινωνίας αλλά και δημιουργικής έκφρασης μικρών και μεγάλων, μαθητών και παιδιών από τις δομές φιλοξενίας του Σχιστού και του Ελαιώνα.

Το «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και η παιδαγωγική ομάδα «ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ» συμμετέχουν καθοριστικά και συναντώνται με την πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Ομάδας του σχολείου.

Στη   γιορτή   συμμετέχουν   παιδιά-έφηβοι   από τη γειτονική Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Σχιστού και τη Δομή Ελαιώνα, τα οποία θα παρουσιάσουν ταινίες μικρού μήκους (μυθοπλασίας - animation - ντοκιμαντέρ), την εφημερίδα ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ, μουσικές και τραγούδια, έκθεση φωτογραφίας και άλλες μορφές δημιουργικής έκφρασης, θα γεφυρώσουν τα χάσματα, θα σπάσουν στερεότυπα και προκαταλήψεις αλλά πάνω από όλα θα ζωντανέψουν την ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ, 6.30μ.μ.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

(Υψηλάντου 176 και Ολύμπου/ πλησίον πάρκου Πρεσσόφ –Κερατσίνι 210 4318131).

επιστροφή στην κορυφή