Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 14:17

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου-Δραπετσώνας καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά Δημοτικού Συμβούλου που έλαβε χώρα στη 12η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018.

 

Με έκπληξη και έντονη αγανάκτηση ήρθαμε αντιμέτωποι, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με βίαια περιστατικά που δεν συνάδουν ούτε με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ούτε με τις δημοκρατικές παραδόσεις της πόλης και του λαού μας.

Δημοτικός Σύμβουλος, με πολυετή παρουσία στην πόλη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, επειδή ένιωσε, δικαίως ή αδίκως, θιγμένος αντέδρασε με βίαιο τρόπο κατ’ αρχήν λεκτικά και αμέσως μετά, με την παρουσία και τη συμβολή δικών του προσώπων με τα οποία εισέβαλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, βρίζοντας, απειλώντας και προσπαθώντας να χειροδικήσουν σε Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των υπολοίπων Δημοτικών Συμβούλων αποφύγαμε χειρότερες καταστάσεις.

Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καταδικάζοντας τέτοιες συμπεριφορές δεσμεύομαι ότι θα πάρω, σε συνεργασία με τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών παρατάξεων, όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης να μην ξαναζήσει τέτοιες ντροπιαστικές σκηνές και καταστάσεις.

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Νικόλαος Μαρτάκης

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση