Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 13:12

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Δεκάδες γυναίκες, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, ανταποκρίθηκαν στη δράση του Κέντρου Υγείας Δραπετσώνας για δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, που συμπεριλαμβάνει και Τεστ Παπ.

Ο αριθμός των ραντεβού ήταν τέτοιος, που η δράση θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι το Κέντρο Υγείας προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε ασφαλισμένες και μη και όχι μόνο κατά τις ημέρες δράσης. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στα 5ψηφία νούμερα: 14900, 14784, 14554.

Μιλώντας στο site του Δήμου, οι υπεύθυνες της δράσης του Κ.Υ. Δραπετσώνας, σημείωσαν για τη δράση που πραγματοποιείται ότι έτυχε θερμής υποδοχής από τις γυναίκες της πόλης, γεγονός που καταμαρτυρά η μεγάλη συμμετοχή και η άμεση ανταπόκριση του κοινού. Επίσης, μίλησαν για τη σημασία της πρόσληψης και τόνισαν ότι «ο γυναικολογικός έλεγχος για πολλές γυναίκες είναι σωτήριος, καθώς δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά σοβαρές παθήσεις».

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση