Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 10:46

ΣΧΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

Στο πλευρό των ευάλωτων οικογενειών που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσω των δομών αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.


Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας συνεχίζει, μέσα από πολύπλευρες δράσεις, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.

Συγκεκριμένα, μέσω της Δομής Παροχής Συσσιτίου, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμπαραστέκεται για ακόμη μία χρονιά στις οικογένειες της πόλης που έχουν οικονομικές δυσκολίες και τις ευπαθείς ομάδες, διανέμοντας σχολικό υλικό (τσάντες, τετράδια, χάρακες, στυλό, μολύβια, ξύστρες, μπογιές, γόμες, διορθωτικά στυλό κ.λπ.) στους δικαιούχους της Δομής Παροχής Συσσιτίου.
Η διανομή των σχολικών ειδών πραγματοποιείται στον χώρο της κοινωνικής Δομής του Δήμου μας.

Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για ευάλωτες οικογένειες , οι οποίες έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη για μια όμορφη και επιτυχής σχολική χρονιά.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση