Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 10:09

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σημαντικό στήριγμα για τους δημότες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, συνεχίζει να αποτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Τούτες μάλιστα τις ημέρες, η κοινωνική δομή του Δήμου φρόντισε για την έγκαιρη διανομή χριστουγεννιάτικων δεμάτων στους δικαιούχους της, ώστε να μη λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι.


Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας συνεχίζει, μέσα από πολύπλευρες δράσεις αλληλεγγύης, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.
Χθες και σήμερα μοιράζονται σε δικαιούχους ολιγομελών νοικοκυριών προϊόντα πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, φρούτα και γλυκίσματα. Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου σειρά θα πάρουν οι δικαιούχες οικογένειες και στις 18 και 19 Δεκεμβρίου οι δικαιούχοι του β’ εξαμήνου. Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για μοναδικούς ωφελούμενους, οι οποίοι έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της όλα αυτά τα χρόνια, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση