Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 10:53

«Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 50»: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα προληπτικών δράσεων και εξετάσεων υγείας ξεκινάει στα ΚΑΠΗ της πόλης ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας. Πρόκειται για το πρόγραμμα με τίτλο «Η ζωή μετά τα 50» και αφορά τις γυναίκες και τα θέματα υγείας που τους απασχολούν.

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού, ο Δήμος μας συνεχίζει, με το νέο αυτό πρόγραμμα, να στηρίζει έμπρακτα και συστηματικά τους πολίτες και να παρέχει γνώση, πληροφόρηση και προληπτικές εξετάσεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την υγεία τους.

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα «η ζωή μετά τα 50», το εξειδικευμένο προσωπικό του Κ.Υ. Δραπετσώνας έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση στις γυναίκες με ομιλίες στα ΚΑΠΗ της περιοχής μας, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθούν εξετάσεις που αφορούν γυναικολογικά θέματα όπως ουρογυναικολογία, εμμηνόπαυση, οστεοπόρωση κ.λπ.

Βασικός στόχος είναι οι δράσεις να επαναπροσδιορίζονται, αλλά και να έχουν συνέχεια τα επόμενα χρόνια βάσει των αναγκών που θα προκύπτουν.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση