Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1868/Β), η οποία εκδόθηκε στις 17 Μαΐου, αποφασίστηκε η ΣΤΑΔΙΑΚΗ επαναλειτουργία κλειστών και ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Η επαναλειτουργία προβλέπεται εφόσον πληρούνται συγκεκριμένες και ΑΥΣΤΗΡΕΣ προϋποθέσεις και αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένες κατηγορίες αθλητών/τριών.

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα προχωρήσει άμεσα σε διαβούλευση με τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας και τους αρμόδιους φορείς, εξετάζοντας τους όρους σταδιακής επαναλειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων το αμέσως επόμενο διάστημα, με βάση τις οδηγίες και τα ειδικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για το σκοπό αυτό καλούμε σε συνάντηση – διαβούλευση αύριο Δευτέρα 18/5 και ώρα 17.00 στο Α.Σαμαράκης (Μ. Ασίας 24) τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις (μπάσκετ, βόλευ, χάντμπολ, ρυθμική, τραμπολίνο, κολύμβηση, πόλο, πυγμαχία) και την ίδια ημέρα στις 19.30 τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις (ποδόσφαιρο, στίβος). Παρακαλούμε οι σύλλογοι για λόγους τήρησης των κανόνων πρόληψης να εκπροσωπηθούν από 1 μόνο άτομο.

Είναι ευνόητο ότι για αύριο, Δευτέρα 18/5/2020, οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές, όπως ισχύει.

Αγωνία όλων μας είναι να γυρίσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας. Ωστόσο, η επαναφορά αυτή πρέπει να γίνει με σύνεση και ασφάλεια υπό την καθοδήγηση των ειδικών. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας, όπως επιβάλλει η κατάσταση που βιώνουμε.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση