Εκδηλώσεις

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 09:14

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ "ΧΙΟΝΟΚΟΥΤΑΛΑΣ"

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Κερατσινίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μιχάλη Σίδερη και την ομάδα «Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», σας προσκαλούν στη θεατρική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Μάρως Παππά «Η Χιονοκουτάλα».
Ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του προγράμματος “DE DEFFERENTIA” π. υπουργός και βουλευτής Δρ. Γιάννης Μουζάλας, έχουν την τιμή να σας καλέσουν στα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης με τίτλο “μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους Δασκάλους μας” την 14η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8μ.μ. στο χώρο τέχνης πρώην ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ (Κωνσταντινουπόλεως 51, Κερατσίνι) που…
Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει και φέτος εκδήλωση για τη βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο "Αντ. Σαμαράκης" (Μ. Ασίας 24).
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 12:37

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει με εισηγητή τον Πάρι Χατζηπαρέ, Βιωματικό Σεμινάριο για Ανέργους, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 18.00 με 21.00, στο πολιτιστικό κέντρο "Αντ. Σαμαράκης" (Μ. Ασίας 24).
Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας διαμέσω του Κέντρου Κοινότητας σας πληροφορεί ότι ξεκινάει συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία «ΕΣΑμεΑ» με σκοπό τη δημιουργία σημείου αναφοράς στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας για όλα τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις καθώς και τις οικογένειες τους.
Σελίδα 1 από 4

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση