Ακολουθήστε μας:

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΠΑΡΚΟ-ΘΕΑΤΡΟ: "ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ ΠΕΡΙΩΠΗΣ" ΑΜΠΑΖΗΣ-ΓΕΝΝΑΤΑΣ
Επισκέψεις : 196

Ντε-μοντέρνο θέατρο τραγουδιών “Παράστασις Περιωπής”

Με διάθεση ζαμανφού και σερσελαφάμ, ένας άντρας δυο μέτρα κοτζάμ, ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον δημοφιλή σανιδοφάγο ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ!

Έχοντας στις αποσκευές τους ο Γεράσιμος τις πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές του επιτυχίες και ο Παντελής το γκραν σουξέ «Madame» (σε δικούς του στίχους, ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη), μας επιφυλάσσουν ένα μουσικοθεατρικό live αναντάμ παπαντάμ με κορυφαίες λαϊκές και όχι μόνο επιτυχίες.

INFO:
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 IOYΛIOY
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ
ΠΑΡΚΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ)
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  • Στην είσοδο του κινηματογράφου θα βρίσκονται μέλη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ του Δήμου μας και όσοι/ες το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν παυσίπονα για τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.
  • AMPAZHS