Ακολουθήστε μας:

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Επισκέψεις : 593
Το τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για να τιμήσει τους μαθητές των Λυκείων της πόλης μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προτίθεται να διοργανώσει στις 21/12/2022 στο Πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» εκδήλωση για τους επιτυχόντες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους. Η εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας αποτελεί το πέρας αλλά και την αρχή μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και εμπειριών στην ζωής τους.
Θεωρούμε καθήκον μας την επιβράβευση αυτών των μαθητών και των γονιών τους, που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους και δίνοντας το δικό τους παράλληλο αγώνα τους στήριξαν στην κατάκτηση αυτής της μάχης. Ο Δήμος μας, αναγνωρίζοντας την κατάκτηση αυτής της μάχης αφιερώνει την εκδήλωση αυτή στους επιτυχόντες και τις οικογένειές τους.
 
 Παράλληλα με τη βράβευση των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα βραβευτούν και οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου μας που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά, για τη συνεισφορά τους στην εκπαιδευτική κοινότητα. Στην εκδήλωση, την οποία θα παρακολουθήσουν μαθητές από όλα τα σχολεία, θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους του 1ου Λυκείου Κερατσινίου, καθώς και η βραβευμένη εργασία των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Δραπετσώνας που έχει αναφορά στην Ηετιώνεια Πύλη.
 
thumbnail ΑΦΙΣΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ